banner113

Şerit ihlali bir ailenin yok olmasına neden oluyordu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde iddiaya göre bir otomobilin şerit ihlali yapması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Şerit ihlali bir ailenin yok olmasına neden oluyordu
Mardin’in Kızıltepe ilçesinde şerit ihlali yaptığı öne sürülen otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran pikap sürücüsü takla atarak kaza yaptı. Kazada aynı aileden 5 kişi yaralandı.

Kaza, Kızıltepe-Ceylanpınar yolu üzeri Dikmen (Hêşerî) Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe’den Ceylanpınar istikametine gitmekte olan Mehmet Nuri Koçhan otomobiliyle şerit ihlali yaptığı iddia edildi. Şerit ihlali yaptığı iddia edilen araca çarpmamak için direksiyonu kıran ve daha sonra hakimiyetini kaybeden 47 AV 195 plakalı pikap sürücüsü İdan Timur takla atarak kaza yaptı.

Kazada pikap sürücüsü Timur, eşi ve 3 çocuğu hafif bir şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerine gelen ambulanslarla yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Öte yandan, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen araç sürücüsü Koçhan emniyet müdürlüğüne giderek ifade verdi.

Kazada kullanılamaz hale gelen pikap çağrılan çekiciyle olay yerinden kaldırılırken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Mehmet Aslan-İLKHA) 

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 11:09

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER