banner113

‘Selçuk’ Ailesinin Hayatı Dicle Elektrik İle Değişti

Kızıltepe'de zor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalışan 7 nüfuslu ‘Selçuk’ ailesinin beklediği yardım elini, bölgenin en büyük özel şirketi olan Dicle Elektrik uzattı.

‘Selçuk’ Ailesinin Hayatı Dicle Elektrik İle Değişti

Enerji şirketi, ailenin reisi olan Aydın Selçuk’u işe alarak, ailenin biraz olsun rahat bir nefes almasına yardımcı oldu. 

İş Teklifini Kabul Etti

Kızıltepe ilçesinde 5 çocukları ile birlikte oldukça eski ve adeta dökülen bir evde yaşamak zorunda bulunan Ceylan ve Aydın Selçuk çiftinin yaşam mücadelesi, haber bültenlerine de konu olmuştu. Ailenin zor şartlarda yaşadığı ile ilgili haberlerin basına yansıması üzerine Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü Memet Bulut harekete geçti.Önce ailenin içerisinde bulunduğu durum araştırıldı. Ardından İl Müdürü Bulut, ailenin reisi Aydın Selçuk’a şirkette temizlik görevlisi olarak çalışmasını önerdi. Selçuk, teklifi kabul etti ve hemen gerekli işlemler yapıldı, ardından işe başladı. 

‘Duyarsız Kalamazdık’

Ailenin içerisinde bulunduğu durumu öğrendikten sonra bölgenin en büyük özel şirketi olarak Dicle Elektrik olarak konuya duyarsız kalınmayacaklarını belirten Dicle Elektrik Dağıtım Mardin İl Müdürü MemetBulut, şöyle dedi:

“Zor şartlar altında yaşayan yedi nüfuslu Selçuk ailesineyapacağımız en güzel yardımın babalarına iş vermek olduğunu düşündük. Genel Müdürümüz Murat Karagüzel’inde buna katkısı çok oldu. Bu nedenle kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Aydın kardeşimiz, işe girdiği ve artık ailesinin geçimini sağlayabileceği için çok mutlu. Biz de en az o’nun kadar mutluyuz. Aile için hayırlı olsun’’

 

‘Hayatımız Değişti’

İhtiyaçlarını Dicle Elektrik Dağıtım tarafından işe alındığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Aydın Selçuk ise, bu mutluluğunu dile getirirken, “Benim işe girmem ile bir anda hayatımız değişti. Çok zor şartlar altındaydık. Artık bir işim var. Okula giden çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayabileceğim için çok seviniyorum. Bana ve aileme bu imkanı sağlayan Dicle Elektrik’e çok teşekkür ederim. Sağolsular..” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2017, 00:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER