banner113

Sarıkamış’lı Öğrenciler Önceki Kaymakamlarını Unutmadı

Sarıkamış Yüksek Okul öğrencileri Kaymakam Ermiş’i ziyaret etti.

Sarıkamış’lı Öğrenciler Önceki Kaymakamlarını Unutmadı

Sarıkamış Meslek Yüksek Okul öğrencileri önceki Kaymakamlarını unutmadı. Mardin’e gelen grup Kızıltepe’ye geçerek ilçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i ziyaret etti.

 Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Özel güvenlik ve koruma Meslek Yüksek Okulu ile Beden Eğitimi spor Yüksek Okulu öğrenci ve öğretmenleri katıldıkları Güneydoğu turunun Mardin ayağında Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i makamında ziyaret ettiler.

 Sarıkamış Yüksek Okulları öğrenci ve öğretmenlerinin Kaymakam Ermiş’i Kızıltepe Kaymakamlığına atanmadan önce Sarıkamış Kaymakamlığı yapması nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundular.

 Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa illerine yaptıkları Güneydoğu gezi nedeniyle Mardin’e gelen Sarıkamış Özel güvenlik ve koruma Meslek Yüksek Okulu ile Beden Eğitimi spor Yüksek Okulu öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan grup, Sarıkamış Kaymakamlığında da bulunan Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş’i görmeden gitmek istemedikleri için kendisini görmeye geldiklerini ve kendisini yeniden görmekten çok memnun ve mutlu olduklarını belirtirken, Kaymakam Ermiş’de Sarıkamış’ta görev yaptığı dönemde güzel günler geçirdiklerini, Sarıkamış’tan böyle güzel bir topluluğun kendisini memnun ettiğini ve o günleri yad ederek sohbet ettiklerini ifade etti.

 Sarıkamış öğrenci heyeti ikram ve hatıra fotoğraflarının ardından programları gereği Şanlıurfa’ya hareket etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 21:33

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER