banner113

Şahin, Tarım Sektörünün Sorun ve Taleplerini Bakana İletti

Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği video konferans toplantısında Mardin’in tarım sektöründe yaşanan sıkıntıları Bakan Pakdemirli’ye ileterek çözüm talebinde bulundu.

Şahin, Tarım Sektörünün Sorun ve Taleplerini Bakana İletti

Konuyla ilgili Kızıltepe Ticaret Borsasından yapılan açıklamada, toplantıda tarımda yüksek elektrik enerji maliyeti başta olmak üzere çeşitli konuları dile getiren Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Şahin’in taleplerinin Bakan Pakdemirli tarafından yakından takip edileceği belirtilerek şu açıklamaya yer verildi,

“ Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımları 365 Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanlarımızın iştirakleriyle düzenlenen video konferans yöntemiyle toplantıya Borsa yönetim kurulu başkanımız Mehmet Şahin’in de katılımı ile gerçekleşti.

 

Başkanımız Şahin, Tarımda Yüksek elektrik enerji maliyetini, Un ihracatındın sadece ithal Buğday kapsamında Un ihracatının uygulamaya konulması un sektöründeki OSB faaliyet gösteren fabrikalarımızın sorunlarını ve Tarımdaki sorun ve çözüm taleplerini iletti.

 

Toplantıda, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli,  Borsa başkanımız Şahin’in tüm taleplerle ilgileneceği sözünü verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2020, 10:35

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER