banner113

Sağlık İçin Hepimiz İçin Sloganıyla Denetimler Devam Ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından “Sağlık için hepimiz için” sloganıyla Türkiye genelinde uygulanacak Covid-19 tedbirleri denetimi ilçemizde devam ediyor.

       Sağlık İçin Hepimiz İçin Sloganıyla Denetimler Devam Ediyor

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan  "Covid-19 Ek Tedbirleri" genelgesi  kapsamında vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek için alınacak tedbirler konusunda toplantı yapıldı. Yapılan toplantı sonrası ilçemizde Covid-19 tedbirleri artırılarak denetimler sıklaştırıldı.

"Sağlık için hepimiz için" sloganıyla bugüne kadarki en kapsamlı Covid-19 denetimi gerçekleştirilmeye başlandı. Denetimler ilçe genelinde; alışveriş merkezi, pazar yeri, lokanta, market, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, giyim mağazaları, berber, kuaför, güzellik merkezi, internet kafe, park ve piknik alanı, otobüs durakları ile şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları başta olmak üzere tüm yaşam alanlarını kapsayacak şekilde yapılıyor. Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam’ın da katıldığı denetimler titizlikle yürütülüyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 14:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER