banner113

SAFİR Cafe Toki Şubesi Açıldı.

Kızıltepe ilçesinde yıllardır hizmet veren Safir Cafe’nin TOKİ şubesinin açılışı yapıldı. Cafenin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

SAFİR Cafe Toki Şubesi Açıldı.
 Mardin Kızıltepe ilçesinde yaklaşık yarım yüzyıldır Pastanecilik ve Kafeterya alanında Tatlıcıoğlu ailesi olarak hizmet veren işletmenin TOKİ bölgesinde açtığı Mi SAFİR Cafenin açılışı yapıldı. 2 Katlı işletmenin balkon tipi açık alan ve cafe salonunun yanı sıra oyun salonu ve bilardo salonu da mevcut.

Kendi alanlarında yaptıkları girişim ve yeniliklerle tanınan Tatlıcıoğlu ailesinin Yenikent’te hizmete giren şubesinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan davetlilerle tek tek ilgilenen Tatlıcıoğlu ailesi fertleri, amaçlarının dededen torunlara geçen üretimde kalite ve müşteriye saygı prensibi ile uzun yıllardır sürdürdükleri esnaflıklarını talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda bugün açılışını yaptıkları şubelerinde de sürdüreceklerini belirterek her zaman olduğu gibi müşteri memnuniyetini önde tutacaklarını hatırlattılar.

Kendi üretimleri ve mamulleri ile Çarşı SAFİR ile ŞİN restaurant’ta hizmet veren Tatlıcıoğlu Limited Şirketi TOKİ bölgesi Yeni Kent mahallesi Sezer AVM caddesi Marçağ apt altında hizmete yeni açtığı ve şirket bünyesine kattığı Mi SAFİR Cafe ile sizleri de bekliyor.


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 12:59

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER