banner113

Rahmet Gıda Bankası Ramazan’da 330 Aileye Yardımda Bulundu.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde faaliyet yürüten Rahmet Gıda Bankası, Ramazan ayında yardıma muhtaç 330 aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Rahmet Gıda Bankası Ramazan’da 330 Aileye Yardımda Bulundu.
 Kızıltepe (Qoser) ilçesinde muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla adını sıkça duyuran ve kurulduğu günden beri binlerce aileye yardım ulaştıran Rahmet Gıda Bankası, Mübarek Ramazan ayı içerisinde aralarında Suriyeli mülteci ile Nusaybinli ailelerinde bulunduğu yardıma muhtaç 330 aileye 30 bin 560 TL değerinde çeşitli yardımlarda bulundu.

Ramazan ayı içerisinde yardıma muhtaç ailelere yaptıkları yardımlar ile ilgili açıklamada bulunan Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz, Ramazan ayında 330 aileye 30 bin 560 TL değerinde yardım yapıldığını söyledi. Başkan Öz, "Mübarek Ramazan ayı içerisinde hayırseverlerin bağışladıkları yardımları Kızıltepe ilçemizde ikamet eden ve araların da bazı Suriyeli mültecileri ile Nusaybinlilerinde bulunduğu yetim ve muhtaç 250 aileye gıda paketi, 80 aileye de giyim yardımı ulaştırdık.” Öz, “Ramazan ayı içerisinde toplamda 330 aileye 30 bin 560 TL değerinde yardım dağıttık" dedi.

 

Hayırseverlerin bağışladıkları yardımları üyelerin muhtaç ailelerin yardımına koştuklarını kaydeden Öz, "Kızıltepe’de bazen sıcaklıkların 50 dereceyi bulduğu günlerde dahi üyelerimiz hayırseverlerin bağışladıkları yardımları büyük bir fedakarlıkla ev, ev dolaşarak hazırlanan gıda paketlerini yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdı. Mübarek Ramazan ayında olduğu gibi Ramazan ayından sonrada çalışmalarımız devam edecek, duyarlı halkımızın yapacağı yardımları yetim ve muhtaç ailelere ulaştırıp, Yardıma muhtaç aileler konusunda aracı olma misyonumuzu devam ettiriyoruz" diye konuştu.

 

Öz açıklamanın sonunda hayırsever ve üyelerine teşekkür ederek sözlerini şöyle bitirdi.

"Kurulduğumuz günden beri, binlerce yetim ve muhtaç ailelere ulaştırdığımız yardımlar, hayırseverlerin bağışladığı yardımlar sayesinde olmuştur. Rahmet Gıda Bankası aracılığı ile bu hayırlı işlerde yetim ve muhtaçlara yardımlarını esirgemeyen tüm hayırseverlerden, büyük fedakarlıklar yaparak işini gücünü bırakıp yardıma muhtaç ailelerin yardımlarına koştukları için dernek üye ve gönüllülerimizden Allah razı olsun." (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 01:11

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER