banner113

Rahmet Gıda Bankası 2014 Yılında Binlerce Aileyi Sevindirdi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Kızıltepe rahmet gıda bankası 2014 yılı içerisinde aralarında Suriyeli mültecilerinde bulunduğu binlerce aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

Rahmet Gıda Bankası 2014 Yılında Binlerce Aileyi Sevindirdi
Kızıltepe ilçe merkezinde kurulduğu günden beri hayırseverlerin bağışladıkları yardımları yetim ve muhtaç ailelere ulaştıran rahmet gıda bankası ilçe merkezinde yardıma muhtaç ailelerin umudu haline geldi. 2014 yılı içerisinde aralarında Suriyeli mültecilerinde bulunduğu binlerce aileye gıda kırmızı giyim ve eşyası ve nakdi para yardımında bulundu.
2014 yılı içerisinde yaptıkları yardımlarla ilgili açıklamada bulunan Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası Başkanı Mehmet Şirin Öz, şunları söyledi. Öz, “Kızıltepe Rahmet Gıda Bankası olarak 2014 yılı içerisinde derneğimizde kayıtlı bulunan yardıma muhtaç ailelere yaptığımız yardım faaliyetleri başta Kızıltepe ilçe merkezi olmak üzere ve köylerde ikamet eden yetim ve muhtaç 871 aileye 40 Bin TL değerinde gıda, Bin 618 aileye 34 Bin 518 TL değerinde giyim, 123 aileye 2 Bin 768 TL değerinde Kırmızı et yardımı Ayrıca yetim ve muhtaç 33 aileye 6 bin 925 TL`lik nakdi yardımı yapıldı.” Diye konuştu.

Başkan Öz, Ayrıca Suriye’deki iç savaştan kaçarak ilçeye sığınan Yüzlerce mülteci Aileye Gıda, Giyim, kırmızı et ve Ev eşyası yardımında bulunduklarını söyledi.

Öz,  2014 yılı içersinde Toplam 2 Bin 700 aileye 87 Bin 400 TL değerinde yardım yapıldığını dile getirdi.

Açıklamanın sonunda hayırseverlere ve üyelerine teşekkür eden Öz, “ Buradan sizin aracılığınızla bizleri yalnız bırakmayıp yetim ve muhtaç ailelere verilmek üzere bağışta bulunan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Ayrıca hizmet aşkıyla her çağrımızla işini gücünü bırakıp yetim ve muhtaç ailelerin tespitinde olsun yardım dağıtımında olsun paketlemede olsun yani tüm üye ve gönüllülerimize en içten duygularımla teşekkür ediyorum yaptıkları bu hayır faaliyetleri yüce rabbim dergahı huzurunda kabul etmesini diliyorum.” Temennisinde bulundu.(Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 13:13

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER