Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı etkinlikleri kapsamında Kızıltepe ilçesinde kutlama törenleri düzenlendi.

Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıl dönümü kutlandı

Hükümet konağı tören alanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar ilçe Emniyet müdürlüğünde tebriklerin kabulü ile devam etti.

 

Atatürk anıtına ilçe Emniyet müdürü Aykut Çetinkaya tarafından çelenk bırakılması ile başlayan kutlama töreni saygı duruşunda bulunulması ve ardından okunan İstiklal Marşı ile tamamladı. Törene emniyet müdürü Çetinkaya’nın yanı sıra ilçe emniyet müdürlüğü birim amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, STK ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar, vatandaşlar ve emniyet mensupları katıldı.

Çelenk sunma töreninin ardından kutlamalara ilçe emniyet müdürlüğünde bulunan Şehit Ömer Akçan Sosyal Tesisinde devam edildi. Buradaki etkinlikte İlçe Emniyet Müdürü Aykut Çetinkaya’nın misafirleri kapıda karşılayarak tebrikleri kabul ederek katılımcılara yıldönümlerinde yanlarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Sosyal tesislerde verilen kokteyl etkinliğine ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Atilla Akgün, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Hafta boyunca süren 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçedeki Okullarda Çeşitli Etkinlikler de Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, 09:17

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER