Öter;’’ Ülkemizin Ve Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramını Tebrik Ediyorum’’

Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 Öter;’’ Ülkemizin Ve Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramını Tebrik Ediyorum’’

Başkan Öter Mesajında, “11 ayın sultanı mübarek ramazanı geride bıraktığımız bu bayram arifesinde, bile Dünyanın birçok bölgesinde mazlum insanlara yönelik haksız uygulamalar, zulümler devam ediyor. Siyonist İsrail Devleti işgal ettiği Filistin topraklarında bulunan ve Üç Din için kutsal kabul edilen Kudüs’te Müslümanları ibadet halinde Camide (mabette) , evlerinde çocuk, kadın, yaşlı demeden, sözde uygar Dünyanın gözü önünde barbarca katletmesi İnsanlık adına utanç, Müslümanlar için tam bir ibrettir.

 

Bu mübarek ramazan bayramımızı da Korona virüs KOVİD-19 nedeniyle yine buruk bir şekilde evlerimizde geçireceğiz. Telefonla da olsa eş, dost, akrabalarımızı mutlaka aramalı, hal hatırlarını sormayı ihmal etmemeliyiz. Herkes imkânı nispetinde bayramda ihtiyaç sahiplerine yapacağı yardım ve katkılarla paylaşmanın manevi duygusunu mutlaka tatmalı, yaşamalı ve yaşatmalıdır.

 

Başkan Öter mesajının devamında, “Yaşanan tüm acı ve olumsuzluklara rağmen, Müslümanlar olarak bu seneki mübarek ramazan Bayramımızı da Allah’ın izniyle özüne, uygun bir şekilde paylaşmacı, kucaklayıcı ve birleştirici ruhuna uygun bir şekilde yaşayıp, yaşatacağız.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Mardinli hemşehrilerimiz  olmak üzere, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek ramazan Bayramını tebrik ediyor, bu zor zamanların ardından tüm dünya insanlığı için yaşanabilir bir dünya ve güzel günleri birlikte yaşamayı Cenabı Hak’tan temenni ediyorum, “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021, 13:39

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER