banner113

Mustazaflar cemiyeti saldırıları kınadı.

Mustazaflar cemiyeti Kızıltepe şube başkanı, Yusuf Beken, HÜDA PAR`lılara yönelik gerçekleştirile saldırıları düzenlediği basın açıklamasıyla kınadı.

Mustazaflar cemiyeti saldırıları kınadı.
Basın açıklamasını okuyan Mustazaflar cemiyeti Kızıltepe şube başkanı
Yusuf Beken”Van’ın Edremit ilçesi TOKİ komutlarında HÜDAPAR parti broşürlerini dağıtan HÜDAPAR üye ve gönüllülerine PKK/BDP’li 30-40 kişilik çetinin içinde BDP yönetici ve meclis üyesininde bulunduğu grup yaptığı bıçaklı, taşlı, sopalı saldırıda 2 HÜDAPAR üyesi yaralandı. Ayrıca dün gece saat 23.30 sularında HÜDAPAR Nusaybin belediye başkan adayı Seyfettin Ağırman’ın evine yapılan havai fişek saldırısı ve bir parti üyesinin evine de molotoflu saldırı yapıldı. Yapılan bu saldırıları şiddetle kınıyoruz.
Kaostan beslenenlerin bir kez daha iş başında oldukları görülüyor, Dün HÜDAPAR Nusaybin ilçe seçim lokalinin açılışına tahammül etmeyen BDP’liler bir kez daha yaptıkları saldırıyla gerçek yüzlerini gösterdiler. Kimseye tahammül edemediklerini ve Kürdistanda’da diktatörlük havası estirerek seçimin yaklaşmasıyla kaos ortamını tırmandırarak nemalanmaya çalışan bu zihniyeti telin ediyor, ve halkın değerleriyle barışmaya, başkalarına saygılı olmaya davet ediyoruz. Kendisinden başka kimseye tahammülleri olmayanlar kaybetmeye mahkûmdur. Bu zihniyet cumhuriyetin ilk yıllarındaki tek parti zihniyetinin aynısıdır. Kürtçülük adı altında Kürtlere zulmü revayı görenler Kürt halkının sahipleri olamaz ve onları temsil edemezler”dedi.
MUSTAZAFLAR CEMİYETİ
İRFAN-DER
KÖYDER
RAHMET GIDA BANKASI
İHL DER

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 12:46

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER