banner113

MTDF Siyasi partilere ziyarette Bulundu

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri Kızıltepe’deki siyasi partileri ziyaret etti.

MTDF Siyasi partilere ziyarette Bulundu

Öter ve beraberindekiler Kızıltepe Halkların Demokratik Partisi (HDP)İlçe Başkanı Lokman Yaşar, Demokratik Bölgeler Partisi- (DBP)İlçe Başkanı Hakkı Akansel, Kızıltepe Kürt Demokratlar Platformu (KDP)İlçe Başkanı Kasım Buğurcu ve Kızıltepe Ak Parti ilçe Başkanı Av. Murat Durgan ve teşkilatlarını ziyarette bulunarak bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter şunları söyledi.

“ ilçedeki siyasi partilerimizi ziyaret ettik. Kısa bir süre önce seçilen Üç partimizin İlçe başkanlarına Hayırlı olsun temennisinde bulunup, federasyon olarak çalışmalarımızı anlattık.   Özellikle siyasi partilerimize çözüm sürecinin devamı ve başarıyla sonuçlanması konusunda destek olmalarını ve hassas davranmalarını istedik. Ekonomimiz, huzur ve refahımız, çocuklarımızın geleceği tümüyle barış sürecinin olumlu geçmesine bağlıdır.                     Bizlerde federasyon olarak halklımız için daha huzurlu ve güzel bir gelecek için elimizden geleni yapacağız. Bunu tüm parti yetkililerimize anlattık.

Biz üzerimize düşeni yapacağız yeter ki barış sürsün huzur sürsün. Bu insanımız için gereklidir. Biz ilçe teşkilatlarımızda hem başkanlarımızı hem de yönetimlerini genç okumuş ve kültürlü kişilerden oluştuğunu gördük. Onların başarılı olacaklarına inanıyoruz.  Arkadaşlarımıza barış adına huzur adına başarılar diliyoruz.” Dedi.

Parti başkanları da federasyon üyelerinin kendilerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek Federasyon Başkanı Mehmet Şerif Öter ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 10:34

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER