banner113

MTDF Kaymakamı Makamında Ziyaret Etti

Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Kızıltepe’ye yeni atanan Kaymakam Ali Güldoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MTDF  Kaymakamı Makamında Ziyaret Etti
Haziran ayındaki Valiler ve Kaymakamlar kararnamesi ile Kızıltepe ilçesine Kaymakam olarak atanan Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan’ı makamında ziyaret eden Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu MTDF yönetimi hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Federasyon Başkanı Mehmet Şerif Öter, Genel sekreter Mehmet Yusuf Taşkın, Teşkilat Başkanı Veysi Güç, Başkan yardımcısı İbrahim Aydın, Spor ve Kültür işler sorumlusu Abdulhamid Karaca,Yönetim Kurulu üyeleri Menduh Kavan, , Cebrail Bülbül ve Ahmet yıldırım’dan oluşan heyet Kaymakam Güldoğan’a İlçemize hoş geldiniz diyerek, başarı dileklerinde bulundular. 2 yıldan beri Mardin’de görev yapan Kaymakamımızın, ilçenin sorunlarını yakından bildiğinden, bürokrasi ve STK lar el ele vererek çalışmaların çok daha verimli olacağına inandıklarını dile getirdiler.
Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan Federasyon yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kızıltepe’nin var olan sorunlarına tanık olduklarını ifade ettiler. Her zaman vatandaşlara kapılarının açık olduğunu belirterek “STK’lar ilçenin omurga kemiğidir. Sorunların çözümü konusunda kendilerine büyük sorumluluk düşüyor. Var olan sorunların çözümü noktasında STK’larımız ile birlikte İlçemiz için çalışmaktan gurur duyarız. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2015, 00:43

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER