MTDF’ Den Kaymakam Yüzer’e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Mardin toplumsal dayanışma Federasyonu MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyeleri yeni atanan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

MTDF’ Den Kaymakam Yüzer’e Hayırlı Olsun Ziyareti.

Son mülki idareler kararnamesiyle Tekirdağ’ın kapaklı ilçesinden Kızıltepe Kaymakamlığına ve belediye başkan vekilliğine atanan sayın Mehmet Yüzer kendisine hayırlı olsuna gelen Mardin Toplumsal dayanışma Federasyonu MTDF. Genel başkanı Mehmet Şerif Öter ve yönetim kurulu üyelerini Kaymakamlığın toplantı salonunda kabul etti.

Yaklaşık iki  saat süren ziyarette yeni ilçe Kaymakamı ve Belediye başkan vekili Mehmet Yüzer “Federasyon üyeleriyle tek, tek tanışarak, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Sivil toplum örgütlerinin önemini vurgulayan Kaymakam Yüzer Kızıltepe  üç yüz bine yaklaşan nüfusu ve bir çok alanda farklı değere sahip, bir çok ilden büyük olan ilçemizin var olan sorunlarının çözümü ve başta eğitim olmak üzere her alanda gelişmesi için Kaymakam ve belediye Başkan vekili olarak her türlü imkanlarımızla  çalışacağız.  Bu konuda her zaman sivil toplum örgütleriyle işbirliği içinde olmak istediğini ifade eden Yüzer,  Ziyaretten dolayı MTDF. Yönetimine teşekkür etti.

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu genel başkanı Mehmet Şerif Öter “ Gönüllük temelinde kurulmuş Mardin ve bölgemizin en büyük sivil toplum örgütü olarak Sayın Kaymakamımıza ve Belediye başkan Vekilimize hoş geldin ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak için gelmiştik. Fakat sayın Kaymakamımızın sıcak ve samimi ilgi, alakası beni ve tüm yönetim kurulu üyelerimizi son derece olumlu etkiledi. Sivil toplum olarak her zaman Sayın Kaymakamımızın yanında olacağız. Allah yardımcıları olsun  “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2018, 14:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER