banner113

Movapark Araba Çekilişinde Talihli Belli Oldu!

Açıldığı 2012 yılından bu yana araç kampanyaları ile bölge halkını heyecanlandıran Movapark AVM’nin “Movapark’la Toyota’nın Keyfini Sür” kampanyasının araç çekilişi gerçekleşti. Çekilişte şanslı katılımcı belirlendi.

Movapark Araba Çekilişinde Talihli Belli Oldu!

Movapark AVMde gerçekleşen “Movapark’la Toyota’nın Keyfini Sür” kampanyasının araç çekilişi Sevilen sunucu Aykut Pala sunumuyla 8 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te yapıldı. Ziyaretçilerinin katılıma açık olarak gerçekleşen çekilişte, Movapark AVM, 10. aracının talihlisine kavuştu.

Çekilişe ünlü sanatçı Reyhan Karaca’da sahne alarak MOVA ziyaretçi ve müşterilerine mini bir konser verdi. Mini konser ile sevenleriyle buluşan Reyhan Karaca ziyaretçileri hem heyecanlandırdı, hem eğlendirdi. Şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden Movapark misafirleri, Reyhan Karaca ile çekiliş heyecanını ikiye katladılar.

Karaca sahnede yaptığı konuşmada, “30 yıllık sanat hayatımda ilk defa Mardin’e ayakbastım. Şehrinize bayıldım şehriniz çok güzel.” İfadelerine yer vererek, Arabanın en çok isteyene en çok ihtiyacı olana çıkmasını umut etiğini söyledi.

Movapark AVM’de 15 Mayıs 2018’de başlayan ve her 100.-TL ve üzeri alışverişe çekiliş hakkı verilen  “Movapark’la Toyota’nın Keyfini Sür” kampanyası 2 Eylül 2018 tarihinde sona ermişti. Mardin 2. Noteri huzurunda yapılan araç çekilişinde, 82831 katılımın olduğu kampanyanın talihlisi 045661 kupon numarasıyla Hasan Tanış olurken yedek talihli ise 015980 kupon numarasıyla Hasan Kaymak oldu.

Haber: Diler Erbeyi

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 18:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER