Movapark Alışveriş Merkezi 8. Aracı Talihlisiyle Buluşturdu.

Mardin’in ilk ve tek alışveriş yaşam merkezi olan, yönetiminin İnside AVM Danışmanlık tarafından yapıldığı Movapark AVM, 2017’ın ilk talihlisini buldu.

Movapark Alışveriş Merkezi 8. Aracı Talihlisiyle Buluşturdu.

Konumu ve içeriği itibariyle, açıldığı günden bu yana, artan ziyaretçi grafiği ve sürekli yenilenen mağaza karması ile dikkatleri çeken, her gelir grubuna hitap eden marka karması, birbirinden keyifli etkinlikleri, Türkiye’nin 4. büyük Aqua parkı,  fuar alanı, sinema ve diğer sosyal alanlarıyla, modern çocuk eğlence merkezi, ulusal zeminde kabul görmüş cafe ve restorant alanlarıyla ziyaretçileri için alışverişten öte bir yaşam merkezi haline gelen Mardin’in ilk ve tek alışveriş yaşam merkezi olan, yönetiminin İnside AVM Danışmanlık tarafından yapıldığı Movapark AVM, 2017’ın ilk talihlisini buldu.

 

Açıldığı günden bugüne kadar yaptığı kampanyalarla ziyaretçisinin yüzünü güldüren Movapark, 8. araç kampanyasında Ford Fiesta talihlisinin belirledi.

Kızıltepe 3. Noterliği huzurunda ve ziyaretçilerin katılımına açık olarak gerçekleşen çekiliş usta televizyon ve tiyatronun sevilen yüzü Ercüment Doğan ziyaretçileri coşturdu.

 

20 Ekim 2016’da başlayan her 75.-TL ve üzeri alışverişe çekiliş hakkı verilen Arabanız Movapark’tan Ford Fiesta kampanyası  31 Ocak 2017 tarihinde sona erdi.

 

60.000 üzerinde katılımın olduğu kampanyanın talihlisi 01555 kupon numarasıyla Bari DEMİRCAN , yedek talihliyse 18883 kupon numarasıyla Mülkiye Aydemir oldu.

 

 

Açıldığı günden bugüne ziyaretçileriyle bir sadakat bağı oluşturan Movapark, bu bağı daha da güçlendirerek yoluna devam ediyor.  Ziyaretçileri için 2017’de birbirinden farklı etkinlik ve kampanyalar planlayan AVM artık sadece Mardin’in değil bölgenin buluşma noktası!

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2017, 23:02

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER