Movapark Alışveriş Merkezi 8. Aracı Talihlisine Kavuştu!

Movapark AVM, 2017’ın ilk talihlisine aracını teslim etti.

Movapark Alışveriş Merkezi 8. Aracı Talihlisine Kavuştu!

Konumu ve içeriği itibariyle, açıldığı günden bu yana, artan ziyaretçi grafiği ve sürekli yenilenen mağaza karması ile dikkatleri çeken, her gelir grubuna hitap eden marka karması, birbirinden keyifli etkinlikleri, Türkiye’nin 4. büyük Aqua parkı,  fuar alanı, sinema ve diğer sosyal alanlarıyla, modern çocuk eğlence merkezi, ulusal zeminde kabul görmüş cafe ve restorant alanlarıyla ziyaretçileri için alışverişten öte bir yaşam merkezi haline gelen Mardin’in ilk ve tek alışveriş yaşam merkezi olan, yönetiminin İnside AVM Danışmanlık tarafından yapıldığı Movapark AVM, 2017’ın ilk talihlisine aracını teslim etti.

 

Açıldığı günden bugüne kadar yaptığı kampanyalarla ziyaretçisinin yüzünü güldüren Movapark, 8. araç kampanyasında Ford Fiesta talihlisinin kazanını belirlemişti.

 

 

60.000 üzerinde katılımın olduğu kampanyanın talihlisi 01555 kupon numarasıyla Bari DEMİRCAN, aracını almak için Movapark’ta bulundu.

 

    15 Şubat Çarşamba günü asil talihlisi Bari Demircan aracını teslim aldı. Arçelik mağazası’ndan yapmış olduğu alışveriş ile Ford Fiesta araca sahip olan müşterimize güzel günlerde aracını kullanmasını temenni ediyoruz. 

 

 Movapark AVM için gelenekselleşen araç kampanyası buluşma noktası Movapark dolu etkinlik ve kampanyaları ile heyecanlandırmaya devam ediyor!

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 19:53

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER