MkMM Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı

Mardin Küçük Millet Meclisi Nisan ayı toplantısı Kızıltepe Toplumsal Dayanışma Federasyonu toplantı salonunda yapıldı.

MkMM Nisan Ayı Toplantısı Yapıldı
 sinevizyon gösteriminin yapıldığı toplantıda Siyasi partilerin seçim beyannamesi ve yaklaşan seçimlerde güvenilirlik ve şeffaflık konularının ele alındı.

Mardin Toplumsal Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Siyasi partilerin seçim beyannamesi ve yaklaşan seçimlerde güvenilirlik ve şeffaflık konuyu konuşacağız. bu toplantıların amacının yerel gündemlerin görüşmek  ve Ankara’daki meclise göndermektir. Siyasi görüş ne olursa olsun herkesin bu toplantılara katılmasını istiyoruz. herkes burada kendi görüşü ne ise bu toplantılara katılmalarını isterdik. Bu güne kadar Ak Parti, Hüda Par ve CHP’den katılım sağlandı. Bir iki partimiz katılım sağlayamadı. HDP, DBP ve Mardin’den MHP katılım sağlamadı biz ayırım yapmadan herkesi davet ettik. Toplantılarımıza sivil toplum kuruluşları duyarlılık göstererek sürekli katılım sağlamıştır. Türkiye’de son yıllarda ve özellikle bölgemizde ciddi bir ilerleme ciddi bir gelişim kat etmiştir. Buda umut vericidir. Sivil toplumun ülkeye ve ülkenin sorunlarına sahip çıktığını gösteriyor.” Şeklinde konuştu.

Mardin küçük Millet Meclisi Koordinatörü Mehmet Şerif Öter Nisan ayı toplantısının ardından bundan sonra koordinatörlüğü Bahar Yıldız’ın yürüteceğini geçen bir yıllık sürede toplantılara katılım sağlayan,destek veren basına ,sivil toplum örgütlerine,meslek odalarına ve siyasi partilere teşekkür etti.

MKMM’nin yeni koordinatörü Bahar Yıldız toplantıya katılanlara teşekkür ederek bundan sonra toplantıların koordinatörlüğünü kendisi yürüteceğini  Önyargısı olmayan duyarlı tüm kesimlerin toplantılara katılmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2015, 13:36

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER