MGC Başkanı Aydoğan Ak Parti İl Başkanı Eri’ye Kitap Hediye Etti

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, gazeteci – yazar Cemil Aydoğan ‘Hz. İbrahim’den Bugüne İnsanlığın Direniş Tarihi’ isimli kitabının 5’nci baskısını AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri’ye hediye etti.

MGC Başkanı Aydoğan Ak Parti İl Başkanı Eri’ye Kitap Hediye Etti

Barış aktivisti ve Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan’ın barış ve demokrasi hizmetlerini takdirle karşıladıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini amaç eden, barış ve kardeşliğin bu coğrafyada egemen olmasına hizmet edecek tüm kitapları desteklememiz gerekir. Cemil Aydoğan’ın bizlere hediye etmiş olduğu kitap dahil olmak üzere, kaleme almış olduğu tüm eserler toplumun barışından yana olan konuları kendi bakış açısıyla ele almıştır. Şahsi menfaatleri amaç etmeyen, ancak dayalı toplumsal davaların peşinde koşan Cemil Aydoğan’a teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum”.

Gazeteci - yazar Cemil Aydoğan yaptığı açıklamalarda,  “ Öncelikle AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Nihat Eri’ye göstermiş olduğu samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. 5. Baskısını çıkarttığım kitabımdan Sayın Nihat beye ve yardımcılarına birer adet hediye ettim. Umuyorum ki kitabı okuduktan sonra aslında bazı şeylerin anlatıldığı gibi olmadığı, daha farklı olduğu anlaşılacaktır. Kısaca kitapta, Hz. İbrahimden bugüne insanlığın mitolojik direniş tarihini kapsıyor. Burada iki yaratılış tarihi var. Adem (AS) ilk yaratılışı var  ve 7500 yıl önce nuh tufanıyla beraber dünyanın yeniden üç oğluyla beraber yeryüzüne yerleşmini gösteren inanç ve insan hakları, barış ve demokrasiyi amaç edinen devrimci bir mücadeleyi temsil ediyor”.  

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2018, 12:14

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER