banner113

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydoğan'dan Cumhurbaşkanına Açık Mektup

Barış Aktivisti ve Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydoğan , Cumhurbaşkanına açık bir mektup yazdı.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydoğan'dan Cumhurbaşkanına Açık Mektup
 Aydoğan ,"SAYIN CUMHURBAŞKANIM

Bir aday adaylık dönemini geride bırakırken partiye olan saygımdan dolayı usulen ses çıkarmadım.Ancak Artuklu belediye başkan adayı adayı Şakir Nuhoğlu'nun vahim açıklamalarından sonra kanımca banada bir kaç söz söyleme hakı düşmektedir.
Ben 2008 de Başbakanlık Basın yayın ve enformasyonda genel müdür danışmanılığını yaptım.2009 seçimlerinde Akparti'den kızıltepe belediye başkan adayı oldum.
Adaylıktan sonra partiden istifa ederek öğretmenliğe döndüm.
Bir Barış Aktivisti sıfatını taşıdığım için bugüne kadar herhangi bir partiye üye olmadım.
Ancak Barış ve Demokrasi mücadelesinde Akparti'nin içinde olduğumu belirtmekte yarar görüyorum.
Barış girişimlerinde sizin gösterdiğiniz olağanüstü cesaret ve fedakarlığınızdan dolayı bir Aktıvist olarak sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.
Kanımca aday adaylık dönemlerinde birileri rant veya ahbab cavuş ilişkileri doğrultusunda sizlere doğru bilgileri vermediği düşüncesindeyim.
Ben Büyükşehir aday adaylığımı gelen yoğun öneri ve talepler doğrultusunda yaptım.
Son müracaat gününde saat 17 ye kadar yani aday adayların müracaat bitimine kadar Mardin'in Büyükşehir adaylığına başvurusu olan tek aday adayıydım.
Başvuru süresi saat 24 kadar uzatıldığında bu iki aday adayı arkadaşlarımı müracaat etmeye kimler davet etti o da meçhuldur.
Akparti tarihinde partiye üye olmayan ve temayülde büyük bir farkla birinci olan pek nadir aday adaylarından biri olduğumun farkındayım. Demokratik iradesini ortaya koyan Akparti Mardin'in tüm teşkilat yöneticilerine teşekkür ediyorum.
Belki Türkiye tarihinde Belediye Başkanlığı seçimlerinde, en fazla İnsan hakları ve Barış ödülerini alan bir aktivistin dosyası ilk defa bir üst kurula gelmiş ve bu kurulda elenmiştir.
Bazı siyasi şahsiyetler, gerçeğe uymayan güya konjüktürel gerekçelerden dolayı devre dışı bırakıldığıma dair; beni inandırmaya çalışan bazı siyasilerin tespitleride tutmadı.
Nuhoğlunun açıklamalarından sonra mahlesef bu idialarında da gerçekleri yansıtmadığı ortaya çıkmıştır.
Kaldıki hangi Kemal Kılıçdaroğlu; hangi Devlet Bahçeli; bu ülkede birlik beraberliğe ve Barışa hizmet eden bir Aktivisti siyasi olarak hedef gösterebilirdi.
Bu da mümkün değildir.
O zaman gerekçe üst kurulda rant peşinde koşan birilerinin kendi özel çıkarları için Akparti'yi bölgede ve metropol kentlerde tasfiyeye götürmekten başka bir şey değildir.
Birde ilginç bir öneriyi anlatmadan yazımı bitirmek istemiyorum.
Bir Mkyk üyesi bana Cemil konjüktür iyi değildir.Çok güçlü bir özgeçmişin vardır.Barış ile ilgili ibareleri çıkarırsan senin için iyi olur. Önerisi de bana çok ilginç geldi. Bende cevaben benim bu toplumsal hizmetlerim Türkçe ve ingilize kitaplar ile her yere ulaşmıştır.
Google de Cemil Aydoğan kimdir i yazdığında tüm bilgiler zaten ortaya çıkmaktadır.Bu Barış hizmetlerimi her zaman onurla taşımaya devam ederim.Adaylık olmuş olmamış kendi taktirleridir.Diyerek
kendisine teşekkür ettim.
Sayın Cumhurbaşkanım daha müsait bir zaman vardır. Metropol ve bölgede olumsuz dengeyi olumlu bir dengeye dönüştürecek bir adaylık süresi vardır. Yeni yapılacak bazı değişiklik tasaruflarıyla,
Kanımca statikoya karşı türkiye halkı kazanmış olacaktır"dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2019, 13:42

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER