banner113

Mehmet Akif İnan Ölümünün 15’nci Yılında Kızıltepe’de Anıldı

''Kudüs Şairi'' olarak bilinen Memur-Sen'in kurucu genel başkanı Mehmet Akif İnan, ölümün 15'inci yıl dönümünde Kızıltepe’de anıldı.

Mehmet Akif İnan Ölümünün 15’nci Yılında Kızıltepe’de Anıldı
Eğitim – Bir Sen Kızıltepe Şubesi tarafından Merhum Mehmet Akif İnan'ın ölüm yıldönümü nedeniyle, Kızıltepe Halk Eğitim Salonunda Mehmet Akif'i Anma gecesi düzenlendi. Programa Akparti ilçe başkanı Murat Durgan Hür Dava Partisi Yöneticileri Emin Akın, Mahmut Kılınç, Ensar Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, İrfan Der, Hikmet Der Yönetim Ve Üyeleri ayrıca sendika üyeleri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti başlayan programın açılış konuşmasını Eğitim – Bir Sen Kızıltepe Şubesi temsilcisi Tarık Yılmaz yaptı.
Eğitim – Bir Sen Kızıltepe Şubesi temsilcisi Tarık Yılmaz, Memur-Sen'in kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan'ı saygı ve özlemle andıklarını belirtti.

Anma Programı Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü ve aynı zaman da şair İmran Tekin tarafından Merhum Mehmet Akif İnan şiirleri okundu. 23 Nisan Müdürü ve yazar Yurdal Demirel tarafından Mehmet Akif İNAN’ı anlatan bir sinevizyon gösterisi ile sunum yapıldı.

Program sonunda lokum ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 12:35

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER