banner113

MARGİAD'tan Alkışlanacak Kampanya“İhtiyacın Varsa Al İhtiyacın Yoksa As”

Kızıltepe'de Mardin Genç İş Adamları Derneği (MARGİAD) öncülüğünde yardıma muhtaç vatandaşlar için askıda elbise kampanyası başlatıldı.

MARGİAD'tan Alkışlanacak Kampanya“İhtiyacın Varsa Al İhtiyacın Yoksa As”

Kızıltepe İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binası yanındaki park olarak kullanılan açık alanda “İhtiyacın varsa al ihtiyacın yoksa as” afişi ile birlikte ihtiyaç sahipleri için kampanya başlatıldı. Giyim dışında ev ihtiyacı olan her türlü eşyanın da kabul edileceği kampanyada çerçevesinde İhtiyaç sahibi vatandaşlar alana gelip kendilerine lazım olan giyimleri seçerek alabilecekler. Durumu müsait olan vatandaşlar ise iş destek için elbise ve benzeri malzemeleri buraya bırakabilecekler.

 

Bugün başlayan ve ekmek dolabı da eklenecek olan kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan MARGİAD Başkanı Lokman Aslan şunları söyledi:

“Kampanyamıza herkesin destek vermesini bekliyoruz. Bu kampanya sadece elbiselerle sınırlı olmasın halı, soba vesaire evde kullanmadığınız eşyaları buraya getirip teşhir gibi bu park alanında ihtiyaç sahiplerine verelim. Ayrıca Pazartesi bir ekmek kutusu yapacağız ona da ihtiyaç sahipleri gelip ekmeklerini alabilecekler. Biz bu gün başladık gelen yardımların çoğu bitti bir şey kalmadı. Daha yeni başladık kimsenin haberi yok bir buçuk saat oldu ama astığımız bir çok elbise gitti. Her kesimden destek bekliyoruz. Süre bildiği kadar götüreceğiz eğer işi büyütebilirsek buna bir iş olarak bakıyoruz zaten. Kaymakam beyden de bir izin alıp belki daha geniş çadır vesaire bu şekilde de yapabiliriz. Bu bütün ihtiyaç sahiplerine yöneliktir. Evinde fazlası olan lütfen getirsin ihtiyacı olan lütfen gelip alsın kimse görmeyecek kimse burada durmayacak. Gelip bakıp beğenip alacak gidecek bu kadar tek ricamız ihtiyaç sahiplerinin gelip alması ve evinde fazlası olan lütfen getirip koymasıdır.”

 

Kampanyaya destek vermek için evden getirdiği giyimleri askıya asan Ev hanımı Veysiye Aslan ise, “Buraya destek için geldim evde bulduğumuz ve bizim işimize yaramayıp başkalarının işine yarayacak birkaç parçayı getirdik. Yarın inşallah dolaplara girip daha fazlasını getireceğiz. Herkesi kampanyaya destek vermeye bekliyoruz. Hiç kimsenin bir gideri olmamasına rağmen evdeki birkaç parçayı bırakarak ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunabilecek herkesin kampanyaya katılabileceği bir şey bekliyoruz inşallah.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 01:01

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER