Mardinli Genç Futbolcular Trabzonspor Altyapı Seçmelerine Katılacak

“Kazanılan Gençlerle Kazanan Türkiye’ye” projesi kapsamında altyapılarda futbol oynayan gençler Trabzon’da yapılacak futbolcu seçimlerine katılacak.

Mardinli Genç Futbolcular Trabzonspor Altyapı Seçmelerine Katılacak

Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın, proje kapsamında Trabzon’a gideceklerini ve gerçekleştirerek seçmelerde Mardinli gençler ve Trabzonspor alt yapısında bulunan gençler ile maç yapacağını söyledi.

İçişleri Bakanlığının desteklediği  “Kazanılan Gençlerle Kazanan Türkiye’ye” projesi kapsamında faaliyetlerini sürdüren Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği, 14-17 Ağustos tarihleri arasında Mardin ve çevre ilerden seçilecek 15 ile 17 yaş arası gençleri Trabzon’a götüreceklerini açıkladı.

Trabzon’da Trabzonspor alt yapı takımıyla bir maç yapacak Mardinli genç futbolcular arasından seçilecek yetenekli yıldız adayları Trabzonspor alt yapısına kazandırılacak.


Proje kapsamında çeşitli girişim ve görüşmeler yaptığı Trabzon ziyareti sonrasında bir açıklama yapan Mardin Trabzonspor Taraftar Derneği Başkanı İbrahim Aydın şunları söyledi:

“Mardin Trabzonspor Derneği olarak yapılacak proje doğrultusunda Trabzon Ortahisar belediye başkanı Avukat Sayın Ahmet Metin Genç’i ziyaret edip bilgi verdim. Trabzonspor takımımızın yönetimi ve futbolcuları yurt dışında kampta olduğu için programımızı 14 ve 17 Ağustos tarihlerine alarak planlamamızı yaptık.  Daha önce Trabzonspor teknik direktörümüz Ünal Karaman hocamız ile görüşmüştüm.  Ayrıca Trabzon Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Genç ile yaptığımız istişare sonucu Trabzonspor’un 15 Ağustos’ta oynayacağı Avrupa kupası maçını gençlerimiz de izleyebilecekler.”

Başkan Aydın, “Bu anlamda proje boyunca bizlere desteklerini esirgemeyen başta İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Trabzon Ortahisar belediye başkanı Sayın Ahmet Metin Genç’e Trabzonspor kulüp başkanımız Sayın Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kuruluna, Ünal Karaman Hocamıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 16:44

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER