banner113

Mardin Valisi Yaman Kızıltepe’yi ziyaret etti

Mardin Valisi Yaman Kızıltepe’de ziyaretler gerçekleştirdi

Mardin Valisi Yaman Kızıltepe’yi ziyaret etti

Mardin Valisi Mustafa Yaman görev başlamasının ardından ilçelere yaptığı ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Yaman Kızıltepe ilçesine gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

 

Mardin Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna ile birlikte Kızıltepe ilçesini ziyaret eden Vali Mustafa Yaman ilk olarak Kaymakamlığına gelerek ilçe Kaymakamı ve ilgililerle bir süre görüştü. Hükümet Konağı bahçesinde Kaymakam Ali Güldoğan, Daire amirleri, STK ve oda temsilcileri tarafından karşılanan Vali Yaman Kaymakamlık makamında STK ve Oda temsilcileri ile Kurum müdürleri ile bir süre görüşerek ilçe hakkında brifing alıp görüşlerini aldı.

 

Kızıltepe Kaymakamlığı ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Mardin Valisi Mustafa Yaman, Kızıltepe ilçesini önemsediklerini belirterek, “Kızıltepe ilçemize nezaket ziyaretinde bulunduk. Burada kurum müdürleri ve sivil topluk kuruluşları temsilcilerimizle bir araya geldik kendilerine teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 

Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna daha sonra ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma komutanlığına ziyarette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 14:32

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER