banner113

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Yaptığı Projelerle Çocukları Mutlu Etmeye Devam Ediyor

2017 yılı içerisinde Mardin Kızıltepe ilçesinde kurulan Mardin Kızıltepe Rizesporlular Derneği, Yaptığı Projelerle Çocukları Mutlu Etmeye Devam Ediyor

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Yaptığı Projelerle Çocukları Mutlu Etmeye Devam Ediyor
Mardin Kızıltepe ilçesinde kurulan Mardin Kızıltepe Rizesporlular Derneği, örnek bir projeye daha  imza atarak,Anafartalar ilkokulu ve diğer köy okullarında öğrencilere sıcak çay ikram etti.Daha sonra gönüllü projeye destek veren  Musa Gülmez palyaço kıyafetiyle çocukları coşturdu.

Palyaçolar çocuklara moral ve motivasyon olması için şarkılar söyledi, dans etti, hediyeler dağıttı.
Palyaçoları karşısında gören çocukların mutluluğu gözlerinden okundu. Minik öğrenciler de  zaman zaman palyaçolara katılarak dans etti. Gönüllerince eğlenen miniklerin aileleri ise bu uygulamadan çok memnun olduklarını dile getirdi.
Projeyle ilgili konuşan gönüllü palyaçolardan Musa Gülmez, uzun zamandır gönüllü palyaçoluk yaptıklarını belirterek, “öğrenci kardeşlerimize moral ve motivasyon olsun diye hem şarkılar söylüyoruz, dans ediyoruz hem de onlara hediyeler veriyoruz. " dedi.

Mardin Kızıltepe Çaykur Rizespor Taraftarlar Derneği Başkanı Harun Çınar, ‘Burada ki çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün onlar için burada bulunuyoruz. Birazda olsa onları eğlendirmeye, mutlu etmeye çalıştık. Onlar mutlu oldukça biz de her zaman mutlu oluyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, iyi ki varlar.’’ Dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 10:54

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER