banner113

Mardin Federasyonuna Mersin’den Bir Dernek Katıldı

Merkezi Mardin de Bulunan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonuna (MTDF) Mersin Kızıltepeliler sosyal yardımlaşma Kültür ve eğitim Derneği de katıldı.

Mardin Federasyonuna Mersin’den Bir Dernek Katıldı

Bu katılım ile Federasyondaki dernek sayısı 50’ye ulaştı.

Katılım dolayısıyla bir konuşma yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter şöyle dedi:

“ 28 Mart Cumartesi günü Federasyonumuzun açılış ve tanıtım etkinliğimize katılmak üzere Kızıltepe ye gelen Mersin Kızıltepeliler sosyal yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği Başkanı sayın Ahmet Kılınç ve bazı yönetici arkadaşlarımız Federasyonumuzu ziyaret edip, Federasyonumuza katılım taleplerini ilettiler. Federasyon olarak katılım taleplerinden memnuniyet duyduk. Mersin Kızıltepeliler Derneğimiz sivil Toplum alanında hemşerilerimizin dayanışma, kaynaşma ve eğitime katkı alanında çalışmaları taktire şayandır. Federasyonumuza katılmaları bizi mutlu etmiştir. MTDF. Tüm Mardinlilerin güçlü bir sivil toplum oluşumudur. Herkesin sahip çıkmaya davet ediyoruz. “dedi.

Katılım Dolayısıyla Bir konuşma yapan Mersin Kızıltepeliler sosyal yardımlaşma Kültür ve eğitim dernek başkanı Ahmet Kılınç ise şunları söyledi:

“ Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun siyaseten tarafsız bir şekilde halka hizmet etmeye çalışıyor,Bu duruş gerçek sivil tolumun örgütün  duruşudur. Birlikten güç doğar anlayışıyla bizde Federasyonumuza 50 nci dernek olarak katılım sağladık. Tüm Mardinli hemşehrilerimize hayırlı olsun. “ Dedi

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 17:36

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER