Mardin Caddesine İlk Asfalt Döküldü

Kızıltepe ilçesinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında ilk asfalt trafiğin yoğun caddelerinden biri olan Mardin Caddesi’ne döküldü.

Mardin Caddesine İlk Asfalt Döküldü
 Mardin Büyükşehir Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen caddelerde başlattığı çalışmalar sürüyor.

 

Mardin Kızıltepe ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Kızıltepe Belediyesi tarafından başlatılan yol ve asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Doğalgaz, elektrik hatlarının yer altına alınması ve diğer alt yapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen Mardin, Şanlıurfa ve Eski Devlet Hastanesi Caddelerinde asfalt öncesi devam eden yol yapım çalışmaları kapsamında zemin pmt ve yağmur drenaj çalışmaları tamamlanan Mardin Caddesine ilk asfalt döküldü.

Büyükşehir ve Kızıltepe belediyesi, Kızıltepe ilçesinin en önemli merkezi ulaşım ağlarından sayılan Mardin ve Eski Hastane caddelerinde başlatılan yol yapım çalışmaları için ilk asfalt döküldü. Asfalt dökme çalışmalarını yerinde görmek üzere Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Nilüfer Elik Yılmaz ve Zeyni İpek ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Figen Altındağ ile birçok vatandaş Mardin Caddesi’nde hazır bulundu.

Eş başkanların katılımı ile Mardin caddesine ilk asfalt dökümü gerçekleşirken belediye yetkilileri, Asfalt dökme çalışmalarının Mardin Caddesi’nden sonra Eski Hastane Caddesi’nde de çalışmaların hızla devam edeceğini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2019, 13:00

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER