banner113

Kürt Ozanı Ve Kürt Yönetmen Kızıltepe Çevgön Ü Ziyaret Etiler

Kürt Ozanı Ve Kürt Yönetmen Kızıltepe Çevgön Ü Ziyaret Etiler Film yönetmeni Zeyneddin Karakuş ve Ozan Devreş é Amed Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Yönetim kurulu başkanı Menduh Çakar'ı makamında ziyaret ettiler.

Kürt Ozanı Ve Kürt Yönetmen Kızıltepe Çevgön Ü Ziyaret Etiler

Kürt Ozanı Ve Kürt Yönetmen Kızıltepe Çevgön Ü Ziyaret Etiler

Film yönetmeni Zeyneddin Karakuş ve Ozan Devreş é Amed  Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Yönetim kurulu başkanı Menduh Çakar'ı makamında ziyaret ettiler.

Kürt Ozanı Devreş'é Amed bu seferki klibimi Mardin ve Kızıltepe'de çekmek istedim.Kızıltepe de Çev-gön Derneğinin olduğunu; çevre, doğa ve ekoloji için çalışma ve faaliyetlerini arkadaşlar bana anlattılar.İnternet üzerinde de, izledim gerçekten takdir ediyoruz.Çünkü biz sanatçı ve ozanlar çevre doğa ve ekolojiye çok değer veriyoruz çünkü onlarla yaşıyoruz, onların özgürlüğü kısıtlanırsa bizimde özgürlüğümüz kısıtlanır.Onun için dedim Kızıltepe ye gidersem  mutlaka Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneğini ziyaret edeceğim ve kısmet oldu ve benim en büyük hayalim Mardin de klip çekmekti. Epey zaman dı ceza almıştım cezam bitti ve  klibimi  Mardin de çektim ölsem bile gam yemem artık. Bundan böyle Mardin yöresine  gelen ozan arkadaşlara Kızıltepe Çevgön ü mutlaka ziyaret etmeleri yardım destek ve tanıtma konusunda  yardımcı olmalarını söyleyeceğim.

Kendilerini takdir ediyorum başarılarının devamını diliyorum dedi.

Yönetmen Zeyneddin Karakuş ise şunları söyledi : Ben Çev-gön Başkanı Menduh Abeyi yakinen tanırım, Çev-gön'ün üyesi olacağım yardım destek ve tanıtma konusunda daima onların yanında olacağım dedi.

Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar ise şunları söyledi: Derneğinin çalışmaları hakkında bilgi verdi  ve siz değerli genç insanların birinizin yönetmen, birinizin sanatçı  olmanız bizi gururlandırıyor film ve çekilen klipler insanlığımızı temiz beyinli insanların  düşünceleriyle halkımızı bölgemizi tanıtma konusunda rehberlik yapmanız son derece güzel bir çalışmadır insan benliğini kayıp etmedikçe  geçmişini  unutmadıkça  özgürlük ve barış için çırpınırsa  işte sizler onlardansınız sizleri seviyorum  bu genç yaşta bu beceri  ile başarılı olacağınızı umut ediyorum.Bizleri ziyaret etmekle bizi gururlandınız bize güç küvet verdiniz.

Her zaman derneğimizin kapısı size açık biz bölge halkı olarak misafirperverlikle anılıyoruz.Teşekkür ederim dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2012, 08:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER