banner113

Kumarcı eşlerini ihbar ettiler.

Mardin Kızıltepe ilçesinde kadınlar kumar oynamaktan vazgeçmeyen eşlerini polise ihbar etti. Polis kumar oynanan yere baskın düzenledi.

Kumarcı eşlerini ihbar ettiler.


Kızıltepe ilçesinde yasal olmayan yollarla tombala oynatan bir mekana polis baskın düzenledi. Eşlerinin kuma oynamasından bıkan ve vazgeçiremeyen kadınlar polisi arayarak gizliden tombala oynatan yerin adresini vererek ihbar ettiler. Kocalarının kumar oynamasını engellemek için yapılan ihbarı değerlendiren  Kızıltepe Emniyet müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri harekete geçerek tombala oynatan işyerine baskın düzenledi.

Baskında tombala oynatılan mekânda, marangozda özel olarak yaptırılmış tombala makinesi polisi bile şaşkına uğratırken, çok sayıda plastik pul, tombala kartı ve suç unsurları ele geçirildi.

El yapımı tombala makinesi düzeneğiyle para karşılığı kumar oynattığı gerekçesiyle işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlatılırken, mekânda bulunan ve kumar oynadığı tespit edilen yaklaşık 100 kişiye de 169 TL para cezası kesildi.

  


Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 19:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
habat ayav
habat ayav - 12 yıl Önce

eşler çok iyi yapmış artık bidaha kötü yollara düşmezler :d

SIRADAKİ HABER