banner113

Koronvirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam başkanlığında, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, koronavirüs salgınının önlenmesine yönelik alınan ve alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

    Koronvirüs Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda; Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun tavsiyeleri doğrultusunda alınan tedbirlerin yanı sıra Mardin valiliğince gerçekleştirilen çalışmalar ve denetimlerle ilgili konular ele alındı.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam, alınan tüm tedbirlerin hassasiyetle uygulandığını ifade ederek sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen gibi tedbirlere herkesin riayet etmesinin toplum sağlığı açısından büyük öneme sahip olduğunu ifade etti.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Hüseyin Çam başkanlığındaki toplantıda, açık kalması gereken oto lastik, benzin istasyonları ve zaruri ihtiyaçların karşılanması için benzeri meslekler belirlendi. Toplantıya idare amirleri ile ilgili birim temsilcileri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2020, 11:04

ÖMER BEKEN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER