Kızıltepelilerden Çay-Kur Tanıtım Aracına Büyük İlgi

Kızıltepe’ye tanıtım amacıyla gelen Çay-Kur Gezici TIR aracına ilçe sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Kızıltepelilerden Çay-Kur Tanıtım Aracına Büyük İlgi

Bölgede tanıtım amaçlı il-ilçe merkezlerinde halka çay ikramında bulunan ÇAY-KUR gezici aracı Mardin Kızıltepe ilçesi Cumhuriyet meydanında vatandaş tarafından büyük ilgi gördü. Kaçak çay içiminin yoğun olduğu bölgede çay tanıtımında bulunan firma yetkilileri sağlıklı çay içimi için katıksız Rize çayını tanıtmak amacıyla bölgede gezici TIR aracında açtıkları stand ile hem çay çeşitlerini tanıtıyor hemde çay ikramında bulunuyorlar.

Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rizespor taraftarlar derneği başkanı Harun Çınar’ın talep ve girişimleri sonucu Çay-Kur genel müdürü Yusuf Ziya Alim'in talimatları doğrultusunda Çay-Kur Bölge müdürü Ali Satı tarafından Kızıltepe Cumhuriyet alanında Folklor ekibinin de katılımı ile teşhir reyonu açılarak vatandaşlara Çay-Kur çayı ikram edilerek tanıtımı yapıldı. Tanıtım amacıyla ilçeye gelen Bölge müdürü Ali Satı, Dernek başkanı Çınar ile birlikte misafirleri birlikte karşılayıp ağırlarken standı STK, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar ziyaret etti.

Bu sabah kurulan tanıtım ve ikram standının akşam saat 22.00’ye kadar açık olacağı ve yarın da akşama kadar ilçede kalacağı belirtilirken Mardin-Kızıltepe Çay-Kur Rizespor taraftarlar derneği başkanı Harun Çınar tarafından Bölge müdürü Ali Sati'ye bir teşekkür plaketi verildi. Plaket takdiminde standı ziyarete den Ak Parti il başkanı Faruk Kılıç'da hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 14:50

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER