banner113

Kızıltepe’de yol çalışması başladı.

Kızıltepe ilçe merkezinde bozuk durumda bulunan çukurlu yollarda yapılacak asfaltlama çalışmaları için yol kazma düzeltme çalışmalarında ilk kepçe vuruldu

Kızıltepe’de yol çalışması başladı.

Kızıltepe şehir merkezinin bozulan yollarının asfaltlanması için Mardin Büyükşehir Belediyesi ile Kızıltepe belediyesinin birlikte başlattığı çalışmalar kapsamında ilk kepçe Mardin caddesinde vurularak yolda kazı çalışması başlatıldı. Kazı ve asfaltlama Çalışmaları Mardin, Şanlı Urfa ve eski Hastane caddelerinde sürecek.

Kızıltepe ilçe merkezinde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle harabeye dönen cadde ve sokaklar için girişimlere başlayan Kızıltepe Belediyesi ile Mardin Büyükşehir Belediyesi, koordineli olarak yapılacak yol çalışmaları için ilk adımı attı. Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesinin en önemli merkezi ulaşım ağlarından sayılan Mardin, Şanlı Urfa ve Eski Hastane caddelerinde yapılacak olan asfalt çalışması için sabah saatlerinden itibaren Mardin Caddesi’ni tek taraflı ulaşıma kapatarak çalışma başlatan Belediye ekipleri, yol asfaltlama çalışması için ilk kepçeyi vurdu. Yapılacak olan yol düzenlemesinden sonra caddelere asfalt dökümü başlayacağı belirtildi.

Yol çalışmalarını yerinde incelemek üzere Mardin Caddesine gelen Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ile Belediyesi Meclisi üyeleri çalışmaları yerinde izledi.

Sorunlarımızı halkımızla birlikte çözeceğiz.

Belediye Başkanı Yılmaz, ilçenin en önemli caddelerinde yol yapım çalışmasına başlandığını belirterek, “Bugün Kızıltepe halkı için önemli bir gün. Yaptığımız girişimler sonucunda Büyükşehir Belediyemizin desteğiyle kentimizin can damarı sayılan merkezi caddelerimizde yol çalışmalarına başlamış durumdayız. Son iki buçuk yılda halkımız hizmetten mahrum bırakıldı. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana caddelerimizin yapılması için çok uğraştık ve sonunda da meyvesini aldık. Halkımızın gösterdiği sabır için bir kez daha teşekkür ediyoruz. Sorunlarımızı halkımızla birlikte çözeceğiz. Her soruna el atacağız ve kentimizi yaşanır bir şehir haline getirene kadar mücadelemizi ve hizmetimizi göstereceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yol çalışmalarımız halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Yılmaz Esnafları ziyaret etti

Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ile beraberindekiler yol çalışması incelemesinin ardından Belediye Meclisi, Şanlı Urfa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Yılmaz, esnaflar ile yaptığı sohbette yapılacak olan yol çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunurken, Urfa Caddesi’nin tek veya çift yönlü olması konusunda esnafların görüşüne de başvurdu.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2019, 13:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER