banner113

Kızıltepe’de YGS-LYS Hazırlık Kursları Açılıyor

Kızıltepe Halk Eğitim Merkezinde ücretsiz YGS ve LYS hazırlık kursları açıldı.

Kızıltepe’de YGS-LYS Hazırlık Kursları Açılıyor

Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında YGS-LYS Sınavlarına hazırlık amacı ile lise mezunlarına yönelik Eşit Ağırlık, Sayısal ve Sözel olmak üzere üç alanda Destekleyici Kursları açmak üzere çalışmalarına başladı.

 

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, sosyal Bilimler ve Felsefe Grubu gibi alanlarda ücretsiz olarak açılacak olan kurslara başvurular 11 Eylül 2015 tarihine kadar Kızıltepe Halk eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam edecek.

 

Kızıltepe Halk eğitim Merkezi Müdürü M.Hadi Gökdemir, ücretsiz olarak açılacak olan kursların tüm öğrencilere açık olduğunu ve öğrencilerin başarılı olması için ellerinden gelen her şeyin yapılacağını belirtti. Yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere Halk Eğitim Merkezini Ziyaret eden Mardin İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman; bu kursların öğrencilere faydalı olacağına inancının tam olduğunu ve öğrencilerin başarılı olması için tüm imkânların kullanılacağını belirtti.

 

Ziyaret sırasında kurslara başvuru için gelen öğrencilerle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Şişman’a kursların açılması için gayretlerinden dolayı teşekkür eden öğrenciler ise bu kursların kendileri için çok faydalı olacağına inandıklarını ayrıca başarılı olmak için çok çalışacaklarını belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2015, 00:37

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER