banner113

Kızıltepe’de Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Programı Düzenlendi

Kızıltepe Belediyesi ile İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Yaz Kur'an Kursu'nun kapanış programı gerçekleşti.

Kızıltepe’de Yaz Kur’an Kursu Yıl Sonu Programı Düzenlendi

Hizmet faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da kendisinden sıklıkla söz ettiren Kızıltepe  Belediyesi, yaz tatilinde çocukları unutmadı. Çocukların yoğun ilgi ve katılımlarıyla gerçekleştirilen kurslar hafta içi her gün sabah veriliyor. Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Hanımeli Kadın Merkezinde düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kızıltepe  Belediyesi tarafından düzenlenen Kur’an-ı Kerim kurslarını İlçe Müftülüğünden gelen bayan hocalar tarafından verildi.  Okulların kapanmasının ardından Belediyemiz ile İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Yaz Kur'an Kursu’na katılan çocuklarımız eğitimlerini tamamladılar.

Kur’an kurslarını tamamlayan öğrencilerimize, Kızıltepe  Belediyesi bünyesindeki Hanımeli Kadın Merkezi’nde kapanış programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim ve şiir okunmasının yanında tiyatro gösterisine de yer verildi.  Kur’an kursunun kapanış törenine katılan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ ve eşi Ayşe ODABAŞ Hanımefendi çocuklara başarılarından dolayı Kur’an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler takdim ederek çocukların heyecanlarına ortak oldular.

Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “ Kızıltepe Belediyesi olarak bir ilki gerçekleştirdik. Peygamber efendimizin dediği gibi sizin en hayırlınız kuranı öğrenen ve öğreteninizdir, bizlerde Allah’ın izniyle mahallelerde kadınlarımız için Kur’an kursları açmayı hedefliyoruz. Ayrıca hem çocuklarımıza hem de bu kurslara yollayan ailelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 13:06

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER