banner113

Kızıltepe’de Trafik Kazası 2 Ölü

Kızıltepe İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isteyen anne ile minik aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler.

Kızıltepe’de Trafik Kazası 2 Ölü

Mardin’in Kızıltepe İlçesi'nde yoğun trafiğin olduğu Mardin caddesine yayan olarak yolun karşısına geçmek isteyen anne Leyla Demir (41) ile minik oğlu Sözdar Demir (5) araç çarpması sonucu hayatlarını kaybettiler. Sürücü gözaltına alındı.

 

Kızıltepe Mardin karayolunda bugün saat 15.00 sıralarında yaşanan trafik Kazası Turgut Özal Mahallesi Kızıltepe Cezaevi yakınlarında meydana geldi. 41 yaşındaki Leyla Demir, 5 yaşındaki oğlu Sözdar Demir ile yayan olarak yolun karşı tarafına geçmek isterken Kızıltepe’den Mardin istikametinde hareket halindeki (İ.K) yönetimindeki 47 AJ 275 plakalı kamyonetin çarpması sonucu Minik çocuk olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralanan anne ise 112 Acil ambulans ile kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

Trafik kazasında hayatlarını kaybeden Anne Leyla Demir ile oğlu Sözdar Demir’in yakınları olay yerinde ağıtlar yaktı, sinir krizleri geçirdi.

Trafik kazasına karışan Kamyonet sürücüsü İsmail Kanat gözaltına alınırken, Cenazeler Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna Kaldırıldı. Olay yeri incelemesinin ardından trafik kazası nedeniyle trafiğe kapanan yol kamyonetin çekici ile kaldırılması sonrasında yeniden trafiğe açıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2016, 16:05

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER