Kızıltepe’de şüpheli çanta polisi alarma geçirdi

Kızıltepe’de tarihi İpek yoluna bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

Kızıltepe’de şüpheli çanta polisi alarma geçirdi
Çantanın sahibi olduklarını iddia eden iki gencin olay yerine gelmesiyle gerçek anlaşıldı. Ekiplerin kontrolünden sonra çantalarını alan iki genç alandan uzaklaştı.

Olay akşam saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Kızıltepe’den geçen İpekyolu üzerine bir çanta bırakıldı. Vatandaşların durumu emniyet güçlerine bildirmesi üzerine şüpheli çanta nedeniyle polis ekipleri alarma geçerek tedbir amaçlı yolun tek şeridini trafiğe kapattı.

Bomba imha ekiplerinin çantaya müdahalesi için beklendiği esnada ekiplerin yanına gelen iki erkek şahıs çantanın kendilerine ait olduğunu ve içinde patlayıcı gibi bir şey bulunmadığını belirterek çantalarını almak istediklerini iletmeleri üzerine Polis ekiplerinin kimlik sorgulamasının ardından polis kontrolünde gençlerden biri çantanın yanına giderek çantayı açıp içinde bulunan spor kıyafetlerini ve diğer malzemelerini göstermesi üzerine güvenlik güçleri kimlik kontrollerini yaptıktan sonra çantayı kendilerine teslim ederek yol yeniden trafiğe açıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2019, 21:43

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER