banner113

Kızıltepe'de silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Kızıltepe'de silahlı saldırıya uğrayan şahıs hayatını kaybetti

Kızıltepe Medya Mahallesinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğrayan Ali Eren, (25) olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay saat 23.00 sıralarında Kızıltepe Medya MahallesiYoldere (Herabılme köyü) yolu üzerinde meydana geldi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre olaydan yaklaşık birkaç saat önce Ali Eren’le görüşen kimliği belirsiz şahıs görüşmek üzere randevulaştı.

Olay yerine amcası oğlu ile beraber giden Ali Eren tüm uyarılara rağmen görüşmek için araç içerisinde bulunan saldırganın yanına gitti.

Araçtan çıkarak pompalı tüfek ile Ali Eren ve yanında bulunan diğer kimliği belirsiz şahsa pompalı tüfek ile ateş eden zanlı, tüfek tutukluluk yapınca pompalı tüfeği de olay yerine atarak geldiği araçla olay yerinden uzaklaştı.

Saldırı sonucu kendisine mermi isabet eden Eren olay yerinde hayatını kaybederken, beraberinde bulunan amcası oğlunun, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Eren’in hayatını kaybetmesi üzerine olay yerine savcı çağrıldı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Eren’in cenazesi otopsi için Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren saldırgan kayıplara karışırken polis, faili yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

Saldırı sonucu hayatını kaybeden Ali Eren’in İstanbul’da kaldığı ve 2 gün önce Kızıltepe’ye geldiği öğrenildi.

(Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 00:20

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER