Kızıltepe’de Sahte İçki Operasyonu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Sahte İçki ve kaçak içki Operasyonu yapıldı. Operasyonda sahte içki kullanımında kullanılan malzemeler ile kaçak içkiler ele geçirildi.

Kızıltepe’de Sahte İçki Operasyonu
Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, sahte alkol yapımı ile mücadele kapsamında İlçe emniyet müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele grup amirliği ekiplerince bir ikamette yapılan operasyonda sahte kaçak içki ve sahte içki yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

 

Türkiye’de son bir hafta da 50'den fazla kişinin ölümüne sebep olan sahte içki nedeniyle ülke genelinde başlatılan sıkı denetim ve operasyonlar kapsamında Kızıltepe ilçe emniyet müdürlüğü Polis ekiplerinin baskın yaptıkları evde yaptığı aramada 2 adet 5 litrelik su şişesi içerisinde toplam daralı ağırlığı 6.800 gram gelen Açık Rakı, 2 adet 2,5 litrelik şişe içerisinde toplam daralı ağırlığı 3.350 gram gelen Açık Viski, 5 adet 70cl kaçak Viski, 2adet kaçak Votka, 1adet 70cl Yeni Rakı, 1 Adet Darali ağırlığı 1550 gram gelen bidon içerisinde Etil Alkol ve içki yapımında kullanılan tıpa, şişe, poşet, aroma gibi ürünler ele geçirildi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında olayla ilgili 1 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 14:20

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER