Kızıltepe’de PTT Mobil Şube hizmet vermeye başladı

Mardin’in Kızıltepe ilçesine alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında PTT şubeleri önünde yaşanan yoğunluğun önüne geçmek amacıyla PTT Mobil Şubesi hizmet vermeye başladı.

Kızıltepe’de PTT Mobil Şube hizmet vermeye başladı
Kızıltepe’de Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın talimatları doğrultulusunda koronavirüs salgını kapsamında ilçe genelindeki kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, işyerleri ile halkın yoğun olarak bulunduğu dolmuş durakları virüslerin yayılma ihtimali yüksek olan kalabalık alanlarda dezenfekte ve temizlik çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

İlçede vatandaşların sağlığının korumak için tedbirler üst seviyeye çıkarılırken Covid-19 sürecinde vatandaşların e-devlet şifresi alma, sosyal yardım ve işsizlik ödeneklerinin dağıtımının adresi haline gelen PTT şubelerinin önünde oluşturduğu yoğunluğun önüne geçmek için PTT Mobil Şubesi Dicle Edaş mevkinde bulunan İpekyolu İlkokulu’nda hizmete vermeye başladı. Vatandaşların sosyal mesafe kuralına uyması için görevlilerce bariyerler yerleştirilirken vatandaşlar, zabıta ve polisler ekipleri de sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda sık sık uyarıldı.

Öte, yandan PTT şubeleri önünde oluşan yoğunlukta mobil şubenin hizmet vermesiyle birlikte azaldığı görülürken hem mobil şube için hem PTT Şubeleri önünde sırada bekleyen vatandaşların sosyal mesafe kuralına uydu.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2020, 01:14

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER