banner113

Kızıltepe'de Hırsızlık Malı Eşya Satın Alan Kişi Yakalandı

Kızıltepe'de polis ekipleri hırsızlık malı çalıntı eşyaları satın alan şüpheli 3 şahsı yakaladı.

Kızıltepe'de Hırsızlık Malı Eşya Satın Alan Kişi Yakalandı

Mardin Kızıltepe ilçesinde yaşanan hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda hırsızlık yoluyla çalınan ve genel olarak elektronik cihazlardan oluşan çok sayıda cep telefonu, diz üstü bilgisayar, televizyon, decoder ve fotoğraf makinesini satın alan kişiler ile ilgili bilgiler elde etmesinin ardından suç eşyası satın alan ve kabul eden M.T. isimli zanlı şahıs ile birlikte 3 kişiyi yakaladı.

 

Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, bahse konu çalınan eşyaların temin edilmesi amacı ile bugün saat 06:30 da M.T'a  ve bu şahsa yardım ettiği değerlendirilen şahıslara ait 5 ayrı adreste mahkeme kararı ile yapılan eş zamanlı operasyonlarda,

-37 adet çeşitli marka ve modellerde cep telefonu

-4 adet çeşitli marka modellerde LCD televizyon

-2 adet dizüstü bilgisayar

-2 adet Tivibu Decoder cihaz

-1 adet profesyonel fotoğraf makinesi ele geçirildi.

 

Polis tarafından düzenlenen operasyonda, Şüpheli M.T ile birlikte dini nikahlı eşi S.Ç ve kardeşi Ş.T isimli şahıslar satın aldıkları hırsızlık malı çalıntı eşyalar ile birlikte yakalanarak Kızıltepe Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Şüpheli M.T Kızıltepe Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alınırken, diğer zanlıların emniyetteki işlemleri devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2020, 14:11

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER