banner113

Kızıltepe’de Gelişigüzel Ve Park Edilmiş Bisiklet Ve Motorsikletler Toplatıldı

Kızıltepe’de Gelişigüzel Ve Park Edilmiş Bisiklet Ve Motorsikletler Toplatıldı Kızıltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetler müdürlüğü bağlı ekipler ilçenin görünümüne zarar veren görüntüleri ortadan kaldırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Merkezi bazı noktalarda gelişigüzel ve park edilmiş bisiklet ve motorsikletler toplatıldı.

Kızıltepe’de Gelişigüzel Ve Park Edilmiş Bisiklet Ve Motorsikletler Toplatıldı

 Yayalara ait yolları kullanarak, kuralları ihlal etmelerinin yanında, yol kenarlarına ve kaldırımların ortasına gelişigüzel bırakılan bisikletler ve motorsikletler sık sık şikayet konusu olmasından dolayı, görüntü kirliliği neden oluyor.

 Konu hakkında açıklama yapan Kızıltepe Belediyesi Ulaşım Hizmetler Müdürü A.Rahman Çelik, şehrin merkezi bazı noktalarında bisiklet park demirlerinin bulunduğunu, fakat ana caddelerde bisikletlerin park edilmesinden dolayı hoş olmayan görüntülerin ortaya çıktığını söyledi. Bu olumsuz görüntülerin kalkması yönünde gerekli çalışmaların yapıldığını ifade eden Çelik, “Bisiklet sürücüleri motorlu taşıt kullanmadıkları için, kendilerini bazı kurallardan muaf sayıyorlar. Oysa ki bisiklet de bir taşıttır. Bisiklet kullanmanın da belli kuralları vardır. Yaya yollarında bisiklete binilmesi, gelişigüzel park edilmesi yasaktır. Ekiplerimiz yasalar çerçevesinde gerekli müdahaleleri yaparak bu olumsuzluğu gidermeye çalışmaktadır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamdullah başboğa
hamdullah başboğa - 12 yıl Önce

ilk once gelişi güzel park edılen arabaları alsınlar bizim beledıye tersten gıdıyor....

SIRADAKİ HABER