banner113

Kızıltepe’de Çok Amaçlı Park Vatandaşların Hizmetinde

Kızıltepe Belediyesi tarafından Yenikent Mahallesi’nde yapımına başlanan çok amaçlı parkın yapım çalışmaları sona erdi.

Kızıltepe’de Çok Amaçlı Park Vatandaşların Hizmetinde

Kızıltepe Belediyesi tarafından Yenikent Mahallesi’nde 4 bin 206 metrekarelik alanda yapılan park, her yaş grubuna hitap etme özelliğini de taşıyor. Parkın içerisinde 2 basketbol sahası, 1 voleybol sahası, hentbol sahası, oturma bankları, çocuk oyun grubu, fitness alanı, bisiklet ve yürüyüş yolu yer alıyor.  Vatandaşların sağlıklı, modern ve rahat koşullarda spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla  yürüyüş yolu dökme kauçuk ile kaplandı.

Vatandaşlara birbirinden farklı olanaklar tanıyan çok amaçlı parkta, çocuklar çocuk oyun grubunda vakit geçirirken, aileleri de parkın içerisinde yer alan diğer aktiviteler ile vakit geçirebiliyor. Gençler için de içerisinde yer alan; basketbol, voleybol ve hentbol sahası gençlerin güzel vakit geçirmelerini sağlıyor.

Yenikent Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı parkımız her yaş grubuna hitap etme özelliğini de taşıyor diyen Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Mehmet YÜZER: “Yaptığımız bu park ile gençlerimizin, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın keyifli vakit geçireceği bir alan oluşturduk. Bu parkımızda ağırlıklı olarak spor yapma aktiviteleri yer alıyor. Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyoruz.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2019, 09:04

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER