banner113

Kızıltepe'de Aşarlar Beko Konsept Mağazası açıldı

Kızıltepe'nin önde gelen ticari kuruluşlarından Aşarlar Dayanıklı Tüketim Ltd. Şirketi’nin Beko Konsept Mağazası, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kızıltepe'de Aşarlar Beko Konsept Mağazası açıldı
Mardin Caddesi Caddesi üzerinde bulunan mağazanın açılışına Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş,Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen ,Kızıltepe Ticaret borsası başkanı Mehmet Şahin, Şoförler odası başkanı Bedran Şahin,Koç Holding Başkanı Fatih Kemal Ebiclioğlu,Beko A.ş Türkiye Satış Genel Müdür Yardımcısı Can Dinçer,Türkiye Satış Direktörü Oğuzkan Şatiroğlu   mağazaların sahipleri ve diğer bayii temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Açılış kurdelesi Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Ergen, Aşarlar Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Aşar Beko  Yöneticileri tarafından kesildi.

İlçe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş açılışlarda yaptığı konuşmalarda, yeni konseptlerde açılan mağaza sayısı çoğaldıkça müşterinin daha çok marka ve kalite ile tanışma şansı doğacağından bütçesi ve zevkine uygun alış-veriş yapma şansını kazanmasının yanında yeni istihdamlar yaratmasının da önemine dikkat çekerek açılışı yapılan mağazaların hayrlı olmasını diledi.

Daha sonra mağazayı dolaşan katılımcılar mağaza Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Aşar’dan bilgi aldı.Kızıltepe ilçemizde uzun zamandır faaliyetlerini sürdüren Aşarlar Dayanıklı Tüketim Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Aşar , Kızıltepelilerin gösterdiği ilgiden dolayı tüm hemşerilerine teşekkür ederek ellerinden gelen hizmetin en iyisini yeni mağazalarında da müşterilerine sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Açılış ikramların sunulması ile son bulurken, katılımcılar hayırlı olsun temennisinde bulanarak bulundukları yerden ayrıldılar.



Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2015, 10:42

derik47

YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa aşar
Musa aşar - 9 yıl Önce

hayırlı olmasını dinlerim

SIRADAKİ HABER