Kızıltepe'de 6 nüfuslu aile ölümün eşiğinden döndü

Kızıltepe ilçesinde bir evde çıkan yangında, 6 nüfuslu aile korku dolu anlar yaşadı.

Kızıltepe'de 6 nüfuslu aile ölümün eşiğinden döndü

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde belirlenemeyen bir neden dolayı çıkan yangında, 6 nüfuslu aile ölümün eşiğinden döndü.

Yangın saat 12.00 sıralarında Yeni Mahalle çarşı merkezinde bulunan Öz Muhaciroğlu pasajı üstü 3’üncü kat Seyitoğlu ailesinin ikamet ettiği 11 no’lu dairede meydana geldi.

Haber verilmesi üzere olay yerine 112 Acil Sağlık ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevredeki vatandaşlar ile diğer dairede sakinleri korku dolu bakışlarla yaşananları izledi.

Yangın nedeniyle evdeki tüm eşyalar zarar gördü. Dumandan etkilenen evin hanımı nefes almakta zorluk çekince 112 sağlık ekiplerince buhar verilerek ambulansa götürüldü.

Evdeki tüm eşyalarının yandığını ve tek tesellilerinin çocuklarına bir şey olmadığını dile getiren evin reisi Hüseyin Seyitoğlu (34),  "Ailece yan odada kahvaltı yapıyorduk o esnada bir ses geldi ilk önce komşumuzdan geldiğini zannettik. Sonra koku geldi kapıyı açmamızla dumanın çıktığını gördük. Müdahale etmek istedim ama edemedim. Duman her yeri sarmıştı en güvenli yer olarak balkonu gördüm. 4 çocuğum var çocukları balkona çıkardım sonra itfaiye ile komşular geldi zorla giriş kapısını açtık. İtfaiye yangını söndürdü ama evdeki tüm eşyalar yandı kullanılamaz hale geldi. Tek tesellimiz çocuklarımıza ve bize bir şey olmadığıdır. Bir markette çalışıyorum, kirada oturuyoruz. Yetkililerin sesimizi duyup mağduriyetimizin giderilmesini istiyorum." dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2019, 16:52

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER