banner113

Kızıltepe Zahirecileri İstihdam Ve Üretime Katkı Sunacak.

Sınırlı Sorumlu Kızıltepe zahireciler Kooperatifi yaptığı olağan genel kurul toplantısında önemli kararlar aldı.

Kızıltepe Zahirecileri İstihdam Ve Üretime Katkı Sunacak.

Türkiye’nin en büyük zahireciler meslek örgütü konumunda bulunan 572 üyeli Kızıltepe Zahireciler Derneği bünyesinde 2008 yılında kurulan S.S.Kızıltepe Zahireciler Kooperatifi 9’ncu olağan genel kurul toplantısında oybirliğiyle alınan kararlarla ilgili açıklama yapan Kızıltepe Zahireciler Derneği ve Hububat Ticaret Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter. “On sene önce mesleki Sivil Toplum örgütü olarak zahireci arkadaşlarımızla Kızıltepe Zahireciler derneğini kurduk. Gerek tarım ticareti alanında, gerek sivil toplum örgütlenme alanında sadece Mardin ilimizde değil Türkiye’de ilklere imza atarak hayal ötesi görülen Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Hububat Ticaret Merkezini tarımın bereket ve kalite diyarı Kızıltepe’de kurmanın ve zahirecilik mesleğine kurumsallaşma kültürü getirmenin gururunu yaşıyoruz.

Daha önce idare olarak kurmayı düşündüğümüz entegre işletme tesisle ilgili alınan tavsiye kararlarımız genel kurulumuzca onaylandı. Yeni işletmelere yatırım yapıp, ilimizde istihdam ve üretime katkı sunacağız.

Önümüzdeki sezondan itibaren hububat ticaretiyle ilgili uygulanacak yeni tedbir ve yöntemler bu gün resmi olarak toplanan olağan genel kurulumuzda oylamaya sunuldu ve oybirliğiyle alınan ortak kararda kaçak ve korsan çalışan kişilere  ve kayıt dışı hububat ticaretini önlemeye yönelik kontrollü kartlı geçiş sistemi dahil her türlü şeffaf ve hakkaniyet ilkesi temelinde alınacak ve uygulamaya konulacak tedbirler için karar alındı. “Dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:31

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER