banner113

KIZILTEPE SİVİL TOPLUM PLATFORMU BADAY'I ZİYARET ETTİ.

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (KSTKP) yeni seçilen Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Sayın Haşim Baday'ı Ziyaret Etti.

KIZILTEPE SİVİL TOPLUM  PLATFORMU BADAY'I ZİYARET ETTİ.

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Yönetim Kurulu Dönem Sözcüsü M.Şerif Öter , Dönem Sözcü Yardımcısı Menduh Çakar,Teşkilat Sorumlusu Veysi Güç , Sosyal İlişkiler Sorumlusu Menduh Kavan,Genel Sekreter Ömer Faruk Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Taşkın Beraberindeki Yönetim Baday'ı Ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu

Dönem Sözcüsü M.Şerif Öter yaptığı konuşmada şunları söyledi.Başkan Baday'a Yeni Görevinde Başarılarını sundu.İlçemizin toplumsal sorunları için biz Kızıltepe STKP olarak her zaman halkımıza hizmet noktasında tüm kurumlara yardımcı olmaya hazırız.Toplumsal sorunlar için bizim ana tüzük maddemizdir.Diyalog istişare birlik beraberlik içinde ilçemizin sorunları için el ele vererek çalışacağız.

Bizler STK olarak bağımsız hiç kimsenin arka bahçesi olmadan bir birimizle değil sorunlarımızla mücadele edelim dedi.

 

Kızıltepe Belediye Başkan Vekili Baday konuşmasında şunları dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkan Vekili Haşim Baday, Göreve Geldiğim ilk günden bu yana gerek parti içinden gerekse de parti dışından yoğun tebrikler aldım. Halkımızın desteği ve iyi niyet mesajlarını şahsımı son derece memnun etti.

Amacımız kentimizi en iyi şekilde temsil edilmesini sağlamaktır. Bizler bu doğrultuda sizlerin ve halkımızın yardımlarıyla çalışmalarımıza devam edeceğiz.Bizler daima Sivil Toplum Kuruluşlarıyla diyalogda olacağız.Siz değerli STK Platformu olarak daima sizlerle istişare ve diyalogda olacağız ilçemizin yücelmesi için el ele beraber olarak bir birimize yardım edeceğiz dedi.

 

Ziyaret İyi Tebrik Ve Temennilerle Son Buldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2012, 03:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER