Kızıltepe Özgürlük Meydanında Silahlı Kavga

Çarşı merkezinde 2 aile arasında yaşanan silahlı kavgada özürlü bir vatandaş yaralanırken çok sayıda işyeri kurşunlara hedef oldu. 5 kişi yaralandı

Kızıltepe Özgürlük Meydanında Silahlı Kavga



Kızıltepe’de öğlen saatlerinde yaşanan silahlı kavgada 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken 3 kişinin durumunun ağır olduğu belirlendi.

 

İlçe merkezinde yer alan Özgürlük meydanındaki Barış parkında Sağman ve Bayram ailelerinin birbirlerinin üzerine kurşun yağdırması sonucu 3’ü ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar Kızıltepe Devlet Hastanesinde ameliyata alındı. Ameliyatı tamamlanan yaralılardan birinin Şanlıurfa'ya birinin ise Mardin'e sevk edildiği belirlendi. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor.

 

Edinilen bilgilere Sapanca (Mede) köyünde ikamet eden Bayram ailesi ile Kilimli (Tahtok) köyünde ikamet eden Sağman aileleri arasında 10 yıl öncesine dayanan bir olay nedeniyle Kızıltepe’de birbirlerine silah sıktı. Aynı zamanda akraba oldukları açıklanan iki tarafın ilçe merkezinin en kalabalık ve açık alanında tabancalar ile birbirlerinin üzerine kurşun yağdırması sonucu olayla ilgisi olamayan Fırat Tarı adındaki özürlü vatandaş ile Fatih Sağman, Zeki Bayram, Selahattin Bayram ve Sabri Bayram çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Meydana gelen çatışmanın ardından olay yerine ambulasların geç gelmesi ve alanın araç trafiğine kapalı olması sonucu yaralılar yakınları ve vatandaşlar tarafından caddeye kadar elde taşınarak özel ve ticari araçlarla Kızıltepe Devlet hastanesine götürüldü.
 
Olayın ardından polis bölgeyi girişe kapatarak inceleme başlatırken, Kızıltepe Cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatırdı.





Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2012, 12:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman
Süleyman - 12 yıl Önce

şu haberi güncelleseniz de son durum hakkında bilgi sahibi olsak ilk yazılan yarım yamalak ortada kaldı

SIRADAKİ HABER