Kızıltepe Öğretmenevi Müdürlüğüne Gökdemir Atandı.

Kızıltepe Halk Eğitim Müdürlüğünde uzun yıllar müdürlük görevinde bulunan M.Hadi Gökdemir Kızıltepe Öğretmen Evi müdürlüğü görevine atandı.

Kızıltepe Öğretmenevi Müdürlüğüne Gökdemir Atandı.
 Mardin Kızıltepe ilçesinde 2010 yılında Kızıltepe Halk Eğitim Merkezine müdür olarak atanan ve o tarihten bu yana görev yapan M.Hadi Gökdemir, yönetmenlik gereği 8 yıllık görev süresinin tamamlanması nedeniyle geçtiğimiz günlerde bu görevinden ayrılmıştı. Rotasyon gereği Halk eğitim merkezinden görevinden ayrılan Gökdemir, yine rotasyon nedeniyle görev süresi tamamlanan Rüstem Avcı’dan boşalan Öğretmen evi müdürlüğü görevine getirildi.

 

Görev süresi boyunca Kızıltepe Halk Eğitim Merkezinde yaşam boyu öğrenme perspektifi içerisinde,  her yaş ve eğitim düzeyindeki kişilere enerjilerini ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak, öğrenme, iş ve yaşam becerilerini geliştirecek kursları açmayı gayret gösterdiğini söyleyen Gökdemir, kendi döneminde ilk defa Biçerdover operatörü,  kepçe operatörü, Araç çekme kurtarma operatörü ve işitme engellilere okuma yazma gibi farklı kursalar açtıklarını, Mardin tanıtım günleri gibi ilçe adına sosyal kültürel etkinliklerde aktif görev aldığını söyledi.

 

Bakanlığa yaptığı talep doğrultusunda hizmet ve puan üstünlüğüne göre Kızıltepe Öğretmenevine atamasının yapıldığını ve bu hafta göreve başladığını belirten M.Hadi Gökdemir yeni görevi ile ilgili olarak da şu ifadelere yer verdi;

“Öğretmenevimizin doğal yapısı içerisinde güven ve dürüstlüğü ilke edinerek güler yüzlü hoşgörülü, sevgi-saygı temeline dayalı müşterilerimize çağdaş ve kaliteli bir hizmet sunmak olacak. Otelcilik sektöründe ihtiyaç duyulan eğitilmiş ara eleman gücünün yetiştirilmesine katkı sağlamak ve bunun yanında üyelerin ve tüm vatandaşların yeme-içme, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşılamak.

 

Sosyal paydaşların beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak, değişime açık, güçlü bir kültüre ve müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, toplumsal sorumluluk bilincinde bir kurum olmak. Daha önce kurumumuzda görev yapan  başta  Rüstem  Avcı tüm  idareci ve personele yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.”

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2018, 20:58

Furkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER