banner113

Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Şeran Güven Tazeledi

Kızıltepe Muhtarlar Derneği olağan kurul toplantısında Şeran yeniden başkanlığa seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan 7. kez başkanlık görevine getirilmiş oldu.

Kızıltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Şeran Güven Tazeledi

Kızıltepe Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda düzenlenen ve divan başkanlığını Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Zeynettin Ayav'ın yaptığı olağan kongrede aynı zamanda Güneydoğu Anadolu Muhtarlar federasyonu başkanlığı ve Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu teşkilat başkanlığı görevlerini de yürüten Kızıltepe Muhtarlar Derneği başkanı Hatip Şeran’ı genel kurul tarafından yeniden başkanlığa getirildi. Şeran 3 yıl daha bu görevi yürütmüş olacak.

 

Genel kurul sonrası üyelere teşekkür konuşması yapan Kızıltepe Muhtarlar Derneği başkanı Hatip Şeran, Sadece Kızıltepe Muhtarlar derneği değil Güneydoğu muhtarlar federasyonu ve Türkiye muhtarlar konfederasyonundaki görevleri nedeniyle Ülkenin gündemini işgal eden konulara da el attıklarını belirterek, “ Uyuşturucu ile mücadelede olsun, barış süreci olsun, birçok konuda çalışmalar yürütmekteyiz. Kızıltepe’de uyuşturucu ile mücadele amacıyla spor müsabakaları düzenledik, her ay bir ilde yaptığımız Konfederasyon toplantılarının dokuz tanesini barış sürecine ayırdık. Son Erzurum toplantısında içişleri bakanı Efkan Ala ile barış sürecini konuştuk. Bu konudaki endişelerimizi iletip bir an önce sonuçlanmasını talep ettik. Muhtarların sorunlarını ilettik. 3593 belediyeler kanununda düzeltme istedik, 1924 Anayasasından kalma köy ve mahalle kanunun günün şartlarına uygun hale getirilmesini talep ettik, Muhtarların ödenek, sosyal haklar ve özlük hakları ile ilgili temaslarımız ve takibimiz sürüyor. Bugün Türkiye’de muhtarlar konuşuluyorsa, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan muhtarları muhatap alıyorsa bu birlikteliğin aynı çatı altında toplanmamızın konfederasyon olarak birlikte hareket etmemizin bir neticesidir.” İfadelerini kullanan Şeran kendisini yeniden başkanlığa layık gören genel kurul üyelerine teşekkür ederek yönetim olarak onlara hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Kızıltepe Muhtarlar Derneğinin olağan kongresinde 3 yıllığına göreve getirilen yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek listesi şu isimlerden oluştu.

 

Yönetim kurulu asil üyeler:

Hatip Şeran

Mehmet Bayram

Yusuf Asan

Aziz Karaaslan

Fasih Koyun

Mikail Erbey

Ömer Karaboğa

Haşim Güneş

Seydo Çılgın

Ahmet Songur

 

Yönetim kurulu yedek üyeler:

Şükrü Gümüş

Ramazan Siner

Cengiz Aslan

Feyyat Sincaroğlu

Yusuf Sümer

Kemal Bozan

Sultan Coşkun

Sabri Öner

Süleyman Aktaş

Mahsum Aslan

 

Denetleme kurulu asil üyeler:

Musa Yiğit

Hamdullah Kızıl

Ramazan Bozan

 

Denetleme kurulu yedek üyeler:

Yavuz Kandemir

Bilal Görgün

Mustafa Eren

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 19:51

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER