Kızıltepe Kaymakamlığında Elektrik Masaya Yatırıldı

Kaymakamlıkta Yaşanan Elektrik Kesintileri ile İlgili Toplantı Yapıldı

Kızıltepe Kaymakamlığında Elektrik Masaya Yatırıldı

Kızıltepe İlçesinde son dönemlerde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan başkanlığında bir toplantı yapıldı.

 

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen toplantıya, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Belediye Başkanlığı temsilcisi, Dicle EDAŞ ilçe Müdürü, Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Başkanı, İlçe Emniyet Müdürlüğü Temsilcisi ve İlçe Jandarma Komutanlığı Temsilcisi  katıldı.

 

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Ali Güldoğan Başkanlığındaki Heyete, İlçenin elektrik durumuyla ilgili Brifing veren Dicle EDAŞ ilçe Müdürü Yusuf Açar, elektrik sorunlarıyla ilgili bugüne kadar yapmış oldukları ve gelecekte yapmayı planladıkları faaliyetleri anlattı. Son dönemlerde havaların soğuması ile beraber elektrik tüketiminin artmasına bağlı olarak trafoların yükü kaldıramadığı ve arızaların meydana geldiğini, ekip sayısının İl merkezinden takviye edildiğini, arızaların süratle giderileceği hususlarında görüşler bildirildi.

 

Toplantı kapsamında bir kriz masası kurulmasına karar veren heyet İlçemizde elektrik arızalarıyla ilgili vatandaşlarımızın 4448086 numaralı telefonu aramaları gerektiğini belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2016, 09:10

derik47

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER